Cybercrime

Het merendeel van de bedrijven, groot of klein, is ervan overtuigd goed of zelfs optimaal beveiligd te zijn tegen cybercriminaliteit. Niets is echter minder waar blijkt vaak.

CEO-fraude

In plaats van afnemen, nemen de digitale risico’s voor ondernemers en particulieren hand over hand toe. Feit is dat internetcriminelen meestal veel kennis van zaken hebben en in staat zijn nieuwe mogelijkheden te vinden om op netwerken in te breken. Achter de feiten aanlopen is realiteit. Er lijkt geen vat te komen op de snelheid waarmee digitale bedreigingen zich ontwikkelen. Cijfers wijzen uit dat meer dan 50% van de Nederlandse ondernemers te maken hebben met cybercrime.

Hacking, identiteitsfraude, malware, social engineering, phishing, datalekken zijn helaas ‘vertrouwde’ woorden geworden.

Relatief nieuw is CEO-fraude, ook wel genoemd Spoofing. Technische gezien is hierbij sprake van mis-configuratie binnen de omgeving van de zogenaamde SPF (Sender Policy Framework).

Hierdoor krijgt de crimineel de mogelijkheid om inbreuk te maken op uw privé- of bedrijfsaccount. De inbreukmaker kan hierdoor van buitenaf mails versturen met uw eigen of bedrijfs-emailadres.

Andersom kan ook. Iemand kan u met uw eigen email-adres een mail sturen dat u gehackt bent en daarmee chanteren.

Zal mij of ons niet gebeuren? Wij zijn immers goed beveiligd! Onze ICT-afdeling ondervangt dit. Helaas, niets is minder waar.

Interludium-FII  kan u van dienst zijn met o.a.

Achterhalen bankrekeningen

Interludium-FII kan in vrijwel alle gevallen de tenaamstelling en adres van de bankrekening en gevolmachtigde(n) daarop achterhalen. Ook in het buitenland.

Volgen geldstromen

Het volgen van de geldstroom van bankrekening naar bankrekening. Ook in het buitenland.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Voor meer informatie over de mogelijkheden zijn wij te bereiken via de telefoon, mail of ons contactformulier.

Contactformulier

Interludium
Netherlands

Interludium
Germany

Interludium
United Kingdom

Interludium
Greece