Observatie (surveillance) Interludium FII

Ons 24/7 observatieteam bestaat uit oud politie-, marechaussee- en aivd-specialisten en is gespecialiseerd in dynamische observatie. Het team werkt grensoverschrijdend en maakt gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Interludium FII Surveillance services

Omdat voor het volgen en observeren van een persoon of voertuig in een drukke stad andere technieken, acties en voertuigen zijn vereist dan op de snelweg of in een landelijke omgeving wordt er afhankelijk van de situatie gebruik gemaakt van auto’s, motoren en scooters. Regelmatig komt het voor dat een persoon per vliegtuig ‘begeleid’ moet worden naar het buitenland. In dergelijke gevallen wordt contact opgenomen met een buitenlandse partner die in samenwerking met onze begeleider in het desbetreffende land de observatie overneemt.

Dagelijkse updates observatie

Indien gewenst wordt u dagelijkse voorzien van updates en zijn veranderingen of bijstellingen altijd bespreekbaar.

Rapportage observatie

Vanzelfsprekend worden de resultaten van elk onderzoek vastgelegd in een rapportage die is voorzien van beeldmateriaal en is te gebruiken in juridische procedures

“Voor gedegen observatie zijn in principe 2 man per subject benodigd, maar flexibiliteit en improvisatie is een even zo belangrijk onderdeel in dit soort werkzaamheden.”

Omdat wij niet houden van onaangename financiële verrassingen werken wij met vaste dag- en/of weektarieven zodat de klant altijd weet waar hij aan toe is.

Branches waarin ons team frequent actief is zijn onder andere:

Grootschalige internationale namaakbestrijding

Internationale intelligence services

Internationaal transport

Oliemaatschappijen

Omvangrijke fraudezaken

CLOSE PROTECTION

Het is een gegeven dat directieleden of personen in een belangrijke managementfunctie in toenemende mate worden geconfronteerd met bedreiging, afpersing en stalking.
Indien gewenst kunnen wij close protection binnen 24 uur faciliteren.

Probeer ons en ontdek het zelf

Geïnteresseerd in onze Surveillance diensten?

Via ons contactformulier kunt u ons snel en eenvoudig bereiken. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u ons uiteraard bellen:

Neem direct contact op