Intelligence

De tweede I van FII staat voor de intelligence afdeling van onze organisatie. Deze afdeling heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Via ons uitgebreide buitenlandse netwerk zijn wij in staat (onderzoeks-)deuren te openen die voor anderen gesloten blijven.

Interludium-FII is gespecialiseerd in het identificeren en achterhalen van activa ten behoeve van

  • Bedrijven en privé personen

  • Daadwerkelijk diepgaand digitaal internet onderzoek

Internet Intelligence

Wereldwijd leveren wij onze diensten aan overheden, banken en andere financiële instellingen om vermogen te traceren van o.a. belastontduikers, fraudeurs en andere personen. Met behulp van onze contacten, geavanceerde en transparante systemen traceren wij verborgen bankrekeningen, trust, obligaties en overige activa van zowel particulieren als bedrijven. Zelfs in offshore jurisdicties zoals de Britse Maagdeneilanden (BVI), Panama, Luxemburg, Noord-Cyprus, US Marshall Eilanden en Liechtenstein.

Additionele specialiteit is de identificatie en het transparant maken van verborgen vermogensbestanddelen die in echtscheidings- en erfeniszaken aan het zicht van partner, nabestaanden, advocaat en notaris zijn onttrokken.

Ethisch hacken

Social engineering

Online achtergrond verificatie

Deep wrap

TOR (Dark web) netwerk onderzoeken

Diepgaand forensisch email onderzoek

Forensisch computer onderzoek

Preventieve bedrijfsonderzoeken, hacking risico’s

Forensisch onderzoek mobiele telefoons

Financial Intelligence

Het Interludium-FII netwerk is divers, het is internationaal en vanzelfsprekend betrouwbaar. We hebben een sterke reputatie in een groeiende en concurrerende markt. Graag nodigen wij u uit contact met ons op te nemen en ons u te laten assisteren door middel van ons unieke pakket aan financiële en digitale diensten.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Voor meer informatie over de mogelijkheden zijn wij te bereiken via de telefoon, mail of ons contactformulier.

Contactformulier

Interludium
Netherlands

Interludium
Germany

Interludium
United Kingdom

Interludium
Greece